• Snelle levering
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending*
  • 100% St. Pauli
 

St Pauli

Shirt St. Pauli uniseks uit 21-22 "Kein Fussball den Faschisten"

€ 45,95 * € 69,95 *

Selecteer maat

Aantal
  • 2900014483043
  • zomer
  • 21
Shirt St. Pauli uniseks uit 21-22 "Kein Fussball den Faschisten" Als onderdeel van de...meer

Shirt St. Pauli uniseks uit 21-22 "Kein Fussball den Faschisten"


Als onderdeel van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2020/21 presenteert FC St. Pauli zijn nieuwe uitshirt voor het komende seizoen. Bij de lancering zal de hoofdsponsor Congstar opnieuw de borst vrijmaken. In plaats van zijn logo zal de slogan "Geen voetbal voor de fascisten", die werd bedacht door de fanscene, op het speciale shirt verschijnen in de wedstrijd tegen Hannover 96. De slogan onderstreept de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de vereniging voor diversiteit, tolerantie en tegen racisme en discriminatie. Na de bouw van het achterste rechte stuk van het Millerntor Stadion zetten de supporters van het FCSP het duidelijk in de schijnwerpers op de tribunes. Het speciale shirt is gelimiteerd 
en nu online te bestellen voor 69,95 euro.

Een reis naar de gedenkplaats wordt gefinancierd door de verkoop en ondersteunt zo het werk van de St. Pauli fanshop. Helaas is onbeperkt reizen momenteel niet mogelijk. De fanshop zal details publiceren op zijn homepage (www.stpauli-fanladen.de) en op de sociale mediakanalen zodra de herdenkingsreis binnen afzienbare tijd kan worden gepland. Met de trui in klassiek wit zet de vereniging niet alleen een sociaal-politiek symbool neer, maar ook een op het gebied van duurzaamheid. Als onderdeel van de nieuwe DIIY-collectie zijn ook de innerlijke waarden overtuigend: want hier komen eerlijke productieomstandigheden, duurzame materialen en prestaties voor professionele en amateursporters samen.

Bernd von Geldern, Head of Sales: "Dit bijzondere shirt laat zien hoe verschillende invloeden samen kunnen komen bij FC St. Pauli. Een grote dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Congstar, die wederom plaats maakte voor een belangrijk statement. En natuurlijk onze fanscène en ook voor haar de fanshop Betrokkenheid die de club decennialang heeft gevormd. En tegelijkertijd krijgen we met onze DIIY teamsportcollectie de kans om te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van duurzaamheid. "

Justus Peltzer, Fanladen St. Pauli: "In 2016 hadden we de kans om de slogan 'Geen voetbal voor fascisten' prominent op het shirt te zetten. Helaas moeten we ons realiseren dat de strijd tegen rechtse ideeën nog belangrijker is geworden. jaren later is en heeft deze boodschap niets aan actualiteit verloren. Daarom zijn we verheugd om samen met de vereniging het goede voorbeeld te kunnen geven en educatief werk te blijven doen. "

 

Bomberjack Totenkopf zwart Bomberjack Totenkopf zwart
€ 59,95 * € 79,95 *
Heren Boxer St. Pauli 4487 wit Heren Boxer St. Pauli 4487 wit
€ 19,95 * € 24,95 *
St.Pauli vest totenkopf block St.Pauli vest totenkopf block
€ 59,95 * € 79,95 *
St.Pauli hoodie Skull BLock St.Pauli hoodie Skull BLock
€ 45,95 * € 69,95 *
John Doe
John Doe
Hello
Welcome at our shop! Outside our opening hours it might take a little bit longer until we answer yourinquiry.
whatspp icon whatspp icon